2013 m. rugpjūčio 31 d., šeštadienis

2013 m. rugpjūčio 27 d., antradienis

Onikso cilindrai

Auskarai. Oniksas, sidabruota varinė viela, Swarovski kristalai, piritas, sidabruoti karoliukai. Ilgis 5,5 cm.




2013 m. rugpjūčio 20 d., antradienis

Segė

Auksuota viela (varis), upiniai perlai, aukso spalvos širdelės, auksuota užsegimo detalė, vintage detalė. Dydis 5,5 x 1,5 x 1 cm.




2013 m. rugpjūčio 19 d., pirmadienis

Užuolaidos

Šįkart ateinu su stambesniu darbu - užuolaidomis miegamojo langui. Atsiprašau už nuotraukų kokybę ir estetiką - vis dar gyvename tarp dulkių, dažų ir kitų remonto atributų... Vis dėlto šiuo darbu esu visai patenkinta. Siuvau rankomis, kaip viduramžių manufaktūroje. Šiais laikais tai visiškai neįprasta, bet su siuvamąja mašina man taip ir nepavyko susidraugauti... Tad nenuostabu, kad visas darbas užtruko apie pusantro mėnesio :)






2013 m. rugpjūčio 16 d., penktadienis

2013 m. rugpjūčio 12 d., pirmadienis

Dovanėlė :)

Nutariau kokią nors stilingą ir įdomią moterį pradžiuginti nedidele dovanėle. Tam reikalui sukūriau auskariukus su savo mylimomis  rožytėmis. Visa informacija, kaip galima tapti jų šeimininke, yra čia. :)







2013 m. rugpjūčio 8 d., ketvirtadienis

Drugeliai

Auskarai. Sustandinti nėriniai, sidabruota viela (varis). Drugelio dydis 4,5 x 4,5 cm, ilgis 6,5 cm.




2013 m. rugpjūčio 7 d., trečiadienis

Popierius

Pastaruoju metu darau daug rankų darbo popieriaus su džiovintais augalais, į kurį bus pakuojami muilai-šampūnai. Už popieriaus gamybos pamokėlę esu dėkinga Aliai :)






Lizdeliai

Auskarai. Rožinis kvarcas, Swarovski perlai, sidabruota viela (varis). Ilgis 4,5 cm.




2013 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

Naujas seno lagamino gyvenimas

Susimąsčiau, kad šiame bloge pastaruoju metu demonstruoju tik papuošalus, ir senokai nesirodžiau su kitokiais rankdarbiais. Ar tai reiškia, kad daugiau nieko, be papuošalų, nedarau? Tikrai ne :) Nuolat kažką meistrauju, tiesiog dažnai pritrūksta laiko arba valios tai įamžinti.

Taigi bandau taisytis ir šįkart ateinu su kitokiu daiktu.

Šis senas dar mano a.a. seneliui priklausęs popierinis lagaminas pastaruosius porą dešimtmečių praleido garaže, jame buvo laikomi varžtai ir visokie kitokie nelabai reikalingi daiktai. Kai jį atsinešiau namo, būklė buvo nekokia - purvinas, aptriušęs, metalinės dalys surūdijusios. Pastarosios, beje, daugiausia vargo ir pareikalavo, kai susiruošiau jį remontuoti.

Darbo buvo nemažai. Deja, nepavyko sutaisyti sulūžusio lagamino užsegimo, tad jo funkcionalumas ne be trūkumų. Tačiau dabar turėsiu kur estetiškai laikyti savo papuošaliukus, ir tuo džiaugiuosi.









2013 m. rugpjūčio 4 d., sekmadienis

Mažos širdelės

Duoklė mėgstančioms mažus daiktelius :)
Varinė viela, granatai, Swarovski kristalai. Ilgis 4 cm.




2013 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Koljė

Ilgai ir kruopščiai kurta :)
Polimerinio modelino rožytės, Swarovski kristalai, sidabruota viela (varis), metaliniai karoliukai, vintage detalės. Dydis universalus.